Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

CompTIA SY0-401 Exam - Cheat-Test.com

Free SY0-401 Sample Questions:

Q: 1
A software developer is responsible for writing the code on an accounting application. Another software developer is responsible for developing code on a system in human resources. Once a year they have to switch roles for several weeks.
Which of the following practices is being implemented?
A. Mandatory vacations
B. Job rotation
C. Least privilege
D. Separation of duties
Answer: B

Q: 2
Which of the following ports and protocol types must be opened on a host with a host-based firewall to allow incoming SFTP connections?
A. 21/UDP
B. 21/TCP
C. 22/UDP
D. 22/TCP
Answer: D

Q: 3
An administrator has a network subnet dedicated to a group of users. Due to concerns regarding data and network security, the administrator desires to provide network access for this group only. Which of the following would BEST address this desire?
A. Install a proxy server between the users' computers and the switch to filter inbound network traffic
B. Block commonly used ports and forward them to higher and unused port numbers
C. Configure the switch to allow only traffic from computers based upon their physical address
D. Install host-based intrusion detection software to monitor incoming DHCP Discover requests
Answer: C

Q: 4
In which of the following steps of incident response does a team analyze the incident and determine steps to prevent a future occurrence?
A. Mitigation
B. Identification
C. Preparation
D. Lessons learned
Answer: D

Q: 5
Ann would like to forward some Personal Identifiable Information to her HR department by email, but she is worried about the confidentiality of the information. Which of the following will accomplish this task securely?
A. Digital Signatures
B. Hashing
C. Secret Key
D. Encryption
Answer: D

Q: 6
Which of the following risk concepts requires an organization to determine the number of failures per year?
A. SLE
B. ALE
C. MTBF
D. Quantitative analysis
Answer: B

Q: 7
A security engineer, Joe, has been asked to create a secure connection between his mail server and the mail server of a business partner. Which of the following protocol would be MOST appropriate?
A. HTTPS
B. SSH
C. FTP
D. TLS
Answer: D

Q: 8
A malicious person gained access to a datacenter by ripping the proximity badge reader off the wall near the datacenter entrance. This caused the electronic locks on the datacenter door to release because the?
A. badge reader was improperly installed
B. system was designed to fail open for life-safety
C. system was installed in a fail closed configuration
D. system used magnetic locks and the locks became demagnetized
Answer: B

Q: 9
Jane, a security administrator, needs to implement a secure wireless authentication method that uses a remote RADIUS server for authentication.
Which of the following is an authentication method Jane should use?
A. WPA2-PSK
B. WEP-PSK
C. CCMP
D. LEAP
Answer: D

Q: 10
The security team would like to gather intelligence about the types of attacks being launched against the organization. Which of the following would provide them with the MOST secure information?
A. Implement a honeynet
B. Perform a penetration test
C. Examine firewall logs
D. Deploy an IDS
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved