Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Salesforce ADM-201 Exam - Cheat-Test.com

Free ADM-201 Sample Questions:

Q: 1
The standard object permissions are: (check all that apply)
A. Read
B. Update
C. Create
D. Edit
E. Delete
Answer: A,C,D,E

Q: 2
"#Error!" displays on report cells if your custom summary formula output is over 18 digits.
A. True
B. False
Answer: A

Q: 3 CORRECT TEXT
When would you choose to build a Public Group?
Answer: To simplify the number of sharing rules built or when defining folder or list view access

Q: 4
You can use the import wizard to erase existing field values. Once a custom field is deleted, can it be restored?
A. Yes
B. No
Answer: A

Q: 5
Which is true about Salesforce Knowledge Sidebar for the Service Cloud Console?
A. After spring 11 release, console users automatically see a sidebar that displays titles of Salesforce
Knowledge articles that may solve the case they're working on.
B. It automatically searches and returns articles from your knowledge base that match any of the words typed in the Subject of a case.
C. There is no such thing as Knowledge Sidebar.
Answer: B

Q: 6
To minimize the number of sharing rules, use "Roles and Subordinates" over "Roles" where possible.
A. True
B. False
Answer: A

Q: 7
A System Administrator followed the click path: Your Name ? Setup ? Customize ? Reports & Dashboards?
User Interface Settings but found no option to enable the Report Builder Upgrade. Which statements could explain this scenario?
A. Another System Administrator had already enabled it.
B. There is no Report Builder Upgrade spring 11 just made it available to all profiles.
C. That is not the right click path to do the upgrade.
D. They created their Salesforce Org after the Spring 11 release. Thus there is no need for the upgrade.
Answer: A,D

Q: 8
Which Sales Cloud Enhancements in Spring 11 are Automatically visible to all Administrators without any setup required?
A. Cloud Scheduler Enhancements.
B. Email Attachment Enhancements
C. Activity Attachment Enhancements
D. Email Association Enhancements.
E. Salesforce Mobile Usage Data in Custom Report Types.
F. Email to Salesforce Enhancements.
Answer: A,E

Q: 9
You have to enable the Report Builder Upgrade first to use Scatter Charts.
A. True
B. False
Answer: A

Q: 10
What is the new Chart type available after Spring 11?
A. Master Charts
B. Report Charts
C. Chatter Charts
D. Scatter charts
Answer: D

Q: 11
Which are true about Email to Salesforce Enhancements after Spring 11 release?
A. You can now choose whether you'd like all emails to be sent to My Unresolved Items so you can manually assign them to related records or whether you'd like us to first try to automatically assign them.
B. Is now available in all editions except contact manager and group.
C. You can now choose whether you'd like emails we couldn't automatically assign to be sent to My Unresolved Items.
D. These enhancements will automatically apply without the need for setup.
Answer: A,C

Q: 12
Which of the following are enhancements included in the Spring 11 release?
A. All profiles get access to the report builder by default.
B. The old report wizard is totally phased out.
C. Group and Professional Edition organizations can use report builder.
D. You get scatter charts, a new chart type for reports.
E. Chatter feed posts now has a "like" option.
Answer: A,C,D

Q: 13
What is the maximum number of actions you can have per Workflow Rule?
A. 10
B. 20
C. 30
D. 40
E. 70
F. 80
Answer: F

Q: 14
Which of the following is Not a Mandatory Field while creating a User Record?
A. Profile
B. Role
C. Alias
D. Community Nickname
Answer: B

Q: 15
A user successfully login’s at 3:00 PM, What happens at 3:31 PM, if the Login hours for the user’s Profile are set from 7:30 AM to 3:30 PM?
A. User is automatically Logged Out
B. User keeps working continuously without any issues
C. User is asked in a Popup window if he would like to extend his session
D. User is logged out once he tries to do any DML (Data Manipulation) Operation i.e. Save, Edit etc.
Answer: D

Q: 16
To make a field required, which of the following is used) (Pick the best possible answer)
A. Page Layout
B. Field Level Security
C. Profile
D. Both Page Layout and Field Level Security
Answer: A

Q: 17
What type of information can NOT be shown with an S-Control Dashboard component?
A. Combination of two other Dashboard components
B. External feed of data
C. Data Warehouse information
D. Flash representations of data
Answer: B

Q: 18
Workflow Rules Consist of the following components:
A. Workflow Task
B. Workflow Outbound Message
C. Workflow Field Updates
D. Workflow Actions
E. Workflow Email Alerts
Answer: A,B,C,E

Q: 19
All of the following are true about Default Sales Teams EXCEPT:
A. Default Sales Teams are configured on a user record
B. Default Sales Teams may be added manually to an opportunity record
C. Default Sales Teams may be added automatically to an opportunity
D. Default Sales Teams may be added manually to an account record
Answer: A

Q: 20
Which one does NOT apply to Custom Formula Fields?
A. Custom Formula Fields can reference other formula fields
B. Custom Formula Fields can reference standard fields
C. Custom Formula Fields can reference custom fields
D. Custom Formula Fields can calculate across objects
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved