Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 98-349 Exam - Cheat-Test.com

Free 98-349 Sample Questions:

1. Which of the following are the basic elements of the Windows Media Player interface? Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. List pane
B. Navigation pane
C. Address bar
D. Menu bar
Answer: C, B, and A

2. You work as a Network Administrator for www.company.com Inc. The computers on the network run Windows 7. You want to run the applications that run only on Windows XP.
Which of the following options will you choose to accomplish the task.?
A. Set two PCs at each desk and teller window configured with a keyboard-video-mouse (KVM) switch. One PC would run Windows 7 and the supported applications, and the other would run Windows XP and
the older applications.
B. Set a centralized PC running Windows XP with all necessary applications installed. Each user can sign up to use the machine to complete their work.
C. Configure each Windows 7 PC with Windows XP Mode and install the older applications in XP Mode.
D. Use Windows Deployment Services (WDS) to perform multiple installations simultaneously.
Answer: C

3. Which of the following are the various types of MMC User modes? Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. User Mode (Limited Access, Multiple Window)
B. User Mode (Full Access)
C. User Mode (Single Window)
D. User Mode (Limited Access, Single Window)
Answer: B, A, and D

4. Rick has a laptop that runs Windows 7 Home Premium. He wants to upgrade it to another edition of Windows 7. He decides to use Windows Anytime Upgrade. To which of the following editions can he upgrade? Each correct answer represents a complete solution. Choose two.
A. Starter
B. Home Basic
C. Professional
D. Ultimate
Answer: D and C

5. Which of the following steps will you take to configure automatic updates? Each correct answer represents a part of the solution. Choose all that apply.
A. Under Windows Update, click "Turn automatic updating on or off". The Change Settings window opens.
B. Open the Control Panel and click Add or Remove Program.
C. Open the Control Panel and click System and Security. (If the Control Panel is not in Category view, click Windows Update, and then click Change settings.)
D. Configure the update options as needed, and click OK.
Answer: C, A, and D

6. Joseph works as a Desktop Support Technician for www.company.com Inc. As part of his responsibilities, he has to monitor the performance of computers on a regular basis. He runs Windows Defender on a computer and receives the following warning message:
"Windows Defender Definitions haven't been updated".
He wants to resolve this issue and ensure that this message is not displayed. For this, he has to update Windows Defender definition files.
What will he do to update the files?
A. Repair the Microsoft Location Finder program.
B. Download and install the latest Windows Defender application from the Microsoft website.
C. Download and install the appropriate files from the Microsoft website.
D. Restart the Windows Defender.
Answer: C

7. Which of the following network locations is controlled by the network administrator and cannot be selected or changed?
A. Domain network
B. Home network
C. Work network
D. Public network
Answer: A

8. Fill in the blanks with the appropriate terms. The provides commands specific to the current selection. It also provides an alternative to the action pane. The __________________ allows a user to choose among alternative ways of presenting information.
A. Action menu
Answer: A

9. You work as a network administrator for www.company.com Inc. You want to run the Windows 7 operating system on the computers of the organization.
Which of the following are basic system requirements for Windows 7? Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. 16 GB available hard disk space (32-bit) or 20 GB (64-bit)
B. 1 gigabyte (GB) RAM (32-bit) or 2 GB RAM (64-bit)
C. 6 GB available hard disk space (32-bit) or 20 GB (64-bit)
D. 1 gigahertz (GHz) or faster 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor
Answer: D, B, and A

10. Which of the following are general options in Media Center to adjust Media Center settings? Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. Screen Orientation
B. Visual And Sound Effects
C. Windows Media Center Setup
D. Startup And Windows Behavior
Answer: D, B, and C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved